Coachingpoint

ID Lifecoach, stresshåndtering og lederudvikling
Blog

Blog

Jeg laver en del opslag på facebook, som du har mulighed for også at læse her.

Alle andre kan så meget mere end jeg

Tit ser andres liv langt bedre ud, end det vi selv har. Alene dette udgangspunkt, kan være ødelæggende for vores humør. Vi føler os hele tiden bagud på point.

Vi kigger på facebook og instagram og ser alle de fantastiske billeder og oplevelser, vores relationer deler her i ferieperioden, og fornemmelsen af fiasko er lige om hjørnet. Specielt hvis vi sidder med følelsen af, at alle andre er bedre og kan klare mere end os.

Jeg har et forslag til en løsning på dette fænomen.

Når du støder på de her tanker, så spørg dig selv: “Er det sandt?”, “Er det virkeligheden?”, er det virkeligt sandheden?” Og tænkt dig godt om når du svarer, for dine tanker vil søge at bekræfte sig selv i, at det er sandheden. Jeg har til dato ikke oplevet at disse unuancerede tanker ikke indeholdt mere end som så. tværtimod oplever jeg gang på gang, at de faktisk ikke er sande.

Og når vi undersøger det, i stedet for blindt at acceptere enhver tanke i vores hoved, så ser virkeligheden faktisk meget anderledes ud. Og livet langt mere nuanceret. Vi får plads til også at nyde ferien.